Справжній сюрприз чекав нас у ресторані-колибі «У
Петровича». Оригінальне оформлення залу, чудові краєвиди з вікна, привітний
персонал закладу – все просто клас! Пані Романна, наш гід, ознайомила з меню
закладу. Наголосила, що всі продукти з власної ферми, бо тут розводять овець, кіз, курей, качок та
індиків.
«На ваше замовлення
приготують страву з екологічно чистих продуктів, адже у нас досвідчений кухар,
який любить свою роботу! А ще обслуговуючий персонал, який радий вам догодити!»
– зауважила вона.
Страви на
мангалі, грибна юшка та відомий закарпатський бограч, страви з риби – все це у
меню закладу. І, звичайно, нас зацікавила «сирна тарілка з власної ферми», яку
нам запропонували продегустувати. Сир овечий із зеленню, із зернами
гірчиці, з приправами – це просто
смакота! Наші задоволені усмішки на фото – тому свідчення!
А ще ми
ознайомилися із сувенірною еко-продукцією, яку тут можна придбати: суміш трав
для чаю, маринований часник, мариновані гриби та опеньки тощо.
Команда «Feketa’s children» дослідила, як
здійснюється заготівля цих «презентів».
Далі буде…
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.