пʼятниця, 2 листопада 2018 р.

Частина 2. Приватна садиба «Турянський двір». Дегустація «Турянських смаколиків».


Справжній сюрприз чекав нас у ресторані-колибі «У Петровича». Оригінальне оформлення залу, чудові краєвиди з вікна, привітний персонал закладу – все просто клас! Пані Романна, наш гід, ознайомила з меню закладу. Наголосила, що всі продукти з власної ферми, бо тут  розводять овець, кіз, курей, качок та індиків.


 «На ваше замовлення приготують страву з екологічно чистих продуктів, адже у нас досвідчений кухар, який любить свою роботу! А ще обслуговуючий персонал, який радий вам догодити!» – зауважила вона.






         Страви на мангалі, грибна юшка та відомий закарпатський бограч, страви з риби – все це у меню закладу. І, звичайно, нас зацікавила «сирна тарілка з власної ферми», яку нам запропонували продегустувати. Сир овечий із зеленню, із зернами гірчиці,  з приправами – це просто смакота! Наші задоволені усмішки на фото – тому свідчення!
         А ще ми ознайомилися із сувенірною еко-продукцією, яку тут можна придбати: суміш трав для чаю, маринований часник, мариновані гриби та опеньки тощо.





     Команда «Feketas children» дослідила, як здійснюється заготівля цих «презентів».


           Далі буде…


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.