пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

На Рівненщині розпочались підсумкові змагання команд у районах

14 листопада в музичній школі м.Вараш на Рівненщині розпочався 3-й підсумковий етап інноваційного проекту з профорієнтації  учнівської молоді «Знай і люби свій край» – «ПрофіКемп». Під час цього етапу  відбудуться командні змагання в чотирьох районах області. Отож перший батл відбувся за участі п’яти команд з північних районів: «ПрофіАтом» (м.Вараш), «Веселики полісся» (Володимирецький р-н), «Лайдаки» (м.Дубровиця), «Варта» (смт.Рокитно), «Веселі туристи»  (Зарічненський р-н).
Змагання відкрила заступник директора Рівненського обласного центру зайнятості Тетяна Новорок, яка привітала присутніх, побажала командам успіху та перемоги, наголосивши: «Вибір професії – це відповідальний крок у житті кожної молодої людини, від правильності якого залежить чи станеш ти професіоналом, чи будеш отримувати задоволення від роботи, чи вдасться реалізувати себе».

Команди виступили з презентацією категорії «Кращий туристичний маршрут». Яскраво і з гумором учасники  показали туристичну привабливість свого краю, унікальних його природних та культурно-історичних пам’яток. У категорії «Кращий гід-екскурсовод» капітани команд влаштували віртуальні екскурсії своїми маршрутами, використовуючи результати пошуково-дослідницької роботи команди.

А в холі музичної школи розгорнулася PR-компанія
. Кожна з команд підготувала виставку рекламної продукції про свій туристичний маршрут.

За підсумками виступів журі визначило  переможців. Перше місце здобула креативна команда профікемпівців  «Варта» з Рокитного.
Вітаємо! І чекаємо наступних змагань, які пройдуть у Здолбунові.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.