вівторок, 20 листопада 2018 р.

Знайомство з Франком



Якщо говоримо - Борислав, 
то одразу ж напрошується - сміється.
«Винуватцем» цього є Іван Якович Франко та його повість «Борислав сміється», яка написана на основі реальних подій, що відбувались в нашому місті в 60-х роках XIX століття. 




Тому команда Oil City, що досліджує свій край, аж ніяк не могла оминути своєю увагою життя та творчість відомого письменника, котрий народився за декілька кілометрів від Борислава, в селі Нагуєвичі.




Незважаючи на перший сніг, вирушили в дорогу та здобули цінний матеріал для свого туристичного маршруту, в який обов'язково увійде Історико-культурний заповідник «Нагуєвичі».

Сказати, що сподобалось, то значить не сказати нічого… Жодна інформація, яку Ви можете отримати про Франка з Вікіпедії чи з інших джерел, не замінить атмосфери духовного єднання з письменником через безпосереднє перебування серед автентичних предметів батьківської хати та кузні, що посилюється живим словом екскурсовода.


Про все цікаве, що ми побачили та почули, зокрема унікальні експонати та експозиції, розповімо в наших наступних публікаціях, після детального опрацювання отриманого матеріалу.
Ви неодмінно захочете сюди приїхати. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.