вівторок, 6 листопада 2018 р.

Профікемпівці «MunkachBand» прокладають солодкий туристичний маршрут на туристичній карті міста




В нашому чудовому місті є Кондитерський дім Bondarenko, який є справжнім раєм для ласунів. «Кондитерський дім Бондаренко» — це бренд для Мукачева. І сьогодні наша команда «MunkachBand» вирушила більше дізнатися про професію кондитера. 
Нас гостинно зустрів власник кондитерського дому Ігор Семенович Бондаренко і провів нам пізнавальну, солодку екскурсію, та розповів, що вся продукція виготовляється за новими унікальними технологіям, у виробництві використовуються тільки високоякісні натуральні інгредієнти, кожен з яких володіє сертифікатом якості. Кондитери слідують старовинним рецептам, а також готують відповідно до власного задуму. Ми побачили , як кондитери «чаклували» над виробом до тих пір поки він не закохав в себе з першого погляду , а ще побачили безліч видів шоколаду, випічки і цукерок. Аромат свіжої випічки та шоколаду був в кожному цеху. Ігор Семенович пригостив нас випічкою, цукерками, шоколадом, та розповів свою життєву історію , як він став бізнесменом. В 14 років на літніх канікулах підзаробляв у свого дяді кондитера, сіяв муку, молов пудру, варив сгущене молоко. Потім почав сам пекти, щоб радувати свою маму. Пекти йому подобалось завжди, але коли підріс, вибрав іншу професію, став військовим . В 1998 році відкрив кофейню «Edusсho», та створив кондитерський цех . Починали дуже скромно, працювало два кондитери, які старалися щоб випічка була якісною і натуральною, експериментували, творили, вивчали традиційні та класичні рецепти. А потім «зачарували» клієнта смачною випічкою і все закрутилося. В цьому році кондитерський дім святкував своє 20 річчя. На сьогодні в кондитерському домі працюють 50 кондитерів, та 50 осіб обслуговуючого персоналу. Кондитери їздять на чемпіонати мира по виготовленню кондитерських виробів, та займають призові місця.
Ми побачили, як виготовляється мармелад із натуральних фрешів, відвідали цех де готували макаруни з мигдальної муки і спробували їх, вони дуже смачні! Ми побачили, як кожен кондитер вкладає душу в свою випічку, своє вміння, творчість і в результаті виходять неймовірно красиві, солодкі витвори, які всі дуже люблять.
Ігор Семенович дав нам цінні поради у правильному майбутньому виборі професії, тому що вже пора визначити свій професійний життєвий шлях. Багато з нас хочуть бути банкірами, юристами, психологами, стоматологами і т.п. А ми всі, після відвідин кондитерського дому захотіли стати кондитерами, мати цікаву, творчу, а ще можна сказати – «солодку» і «смачну» професію. Професію «кондитер» може отримати практично кожен бажаючий, але стати справжнім Майстром своєї справи дано не всім. Художній смак, прагнення до постійного вдосконалення та освіти — необхідні риси для бажаючих досягти вершин. Саме в таких випадках відкриваються перспективи стати професіоналом і створити власний шедевр, який увійде в історію кондитерства!

















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.