суботу, 17 листопада 2018 р.

Трохи порад гостям міста Мукачева від команди профікемпу «MunkachBand»


Кожен турист має десь жити, харчуватися, розважатися і саме головне не хворіти! Однак туристи стикаються з прикрими ситуаціями, травмами або ж раптовим погіршенням самопочуття. І що ж робити, якщо ти в чужому, незнайомомі місті? Ми вирішили дослідити для Вас можливість отримання фармацевтичних послуг у нашому місті. У Мукачеві є низка аптек, які працюють цілодобово і в будь-який час доби можуть надати свою кваліфіковану допомогу не тільки місцевим мешканцям, а й гостям.

І сьогодні ми вирішили дослідити професію фармацевта - фахівця, який добре розбирається в лікарських засобах. Він їх не тільки розрізняє, але і при необхідності може підібрати аналоги або ж виготовити на вимогу лікарську мікстуру або мазь. Ця професія передбачає глибокі знання про складові кожного медикаменту, взаємодії його з іншими препаратами, побічні дії і протипоказання лікарських засобів. Незважаючи на те, що професія фармацевт передбачає лише середню спеціальну освіту, вона дозволяє спеціалісту працювати не тільки в аптеці, але і на фармацевтичній фабриці, на аптечному складі, у фармацевтичній компанії і в науково-дослідних інститутах. Ця спеціальність дозволяє виявляти різнобічні якості особистості - адже фармацевт може працювати і з людьми, і, при бажанні, залишатися в лабораторії, наодинці з мікроскопом. Професія фармацевт передбачає наявність у претендента певних людських якостей, які дозволять йому в подальшому стати успішним у своїй галузі і зробити кар'єру. Для цього фахівець повинен володіти не тільки відмінними знаннями в області хімії, біології, психології, латини і комп'ютерних технологій, але і мати витримку і доброзичливість. Так як найчастіше місце роботи - це аптека, фармацевт змушений спілкуватися з великою кількістю людей. Багато з них мають похилий вік і приходять не тільки за ліками, але і за співчуттям, а чуйність і уважність вселяють в клієнта впевненість у тому, що придбане засіб обов'язково допоможе. Ми зрозуміли, що фармацевтичний бізнес стрімко розвивається, тому фахівці в цій області стають все більш затребуваними!
Тому, шановні читачі, ми запрошуємо Вас відвідати наше місто над Латорицею, де Ви завжди і в будь якій ситуації зможете скористатись послугами фармацевтів і отримати необхідні Вам лікарські препарати.
Бажаємо Вам міцного здоров’я!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.