пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Сезон грибів. Приїжджайте і відпочивайте на Мукачивщині


Як гарно відкривати для себе нові місця. Дізнаватися їх таємниці і бути причарованим їх красою. Як гарно мати щось маленьке, але в ту ж мить - дуже велике в серці і в своїй душі. Так і ми. Ми, ті хто полюбили Мукачево та Мукачівщину із самого дитинства. Якщо Ви не знаєте з чого розпочати своє знайомство з нашим краєм, тоді Ви потрапили за адресою. 

Наші ліси можна по праву назвати ідеальною локацією для оздоровлення. Свіже гірське повітря, чиста вода, цілющі трави і наявність умов для активного відпочинку сприяють тому, що дорослі і діти тут повністю відновлюють свої психічні і фізичні сили, покращують імунітет, зміцнюють здоров’я. Чудовою формою активного відпочинку являється збирання грибів у лісах. Як тільки тут починається сезон дощів – сезон грибів теж у розквіті. У наших лісах налічується понад 300 видів грибів, найсмачніші серед яких білі гриби. Збирання грибів захоплює нас азартністю, екстремальністю. Крім того, коли ми вирушаємо збирати гриби на зиму, то поєднуємо приємне з корисним, що робить процес збирання змістовним і захоплюючим. Для нас, команди «MunkachBаnd» пора грибів у горах дозволяє отримати нові враження, відкрити для себе раніше невідомий світ лісу, відчути єднання з природою і черпнути позитивну енергію, що допомагає отримати новий сенс життя, позбутися накопленої втоми.
Коли збираємо гриби, то це для нас прогулянка, активний рух, що благотворно впливає на здоров’я. А ще у процесі збирання ми знайомитися і спілкуємося з місцевими жителями, дізнаємося про особливості їхнього життя і культури.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.