понеділок, 12 листопада 2018 р.

Як все починалося…

Привіт! Вас вітає команда «ПрофіАтом» з унікального і своєрідного міста Вараш! Чому «ПрофіАтом»? Все дуже просто. Адже ВАРАШ – місто-супутник атомної електростанції. Вони починали будуватися одночасно і невіддільні одне від одного.
Лиш тут минуле і майбутнє
В тугу косу переплелось:
Вараське, давнє, незабутнє
З прогресом атомним злилось.
  
Наша команда сформована вже давно на базі рідної гімназії. Ми неодноразово вихідного дня, на канікулах вирушали у походи, екскурсійні поїздки до різних населених пунктів України, оскільки зацікавлені у вивченні краєзнавства, любимо пригоди та хочемо бути завжди в русі.
І ось вирішили взяти участь у  проекті «Профікемп». Це прекрасна нагода дізнатися про щось нове, відвідати цікаві архітектурні та природні пам’ятки нашого краю, поспілкуватися з довгожителями, послухати їх цікаві історії. Можливо, набутий нами досвід вплине на вибір майбутньої професії після спілкування з фахівцями різних галузей. Також це прекрасна нагода набути туристично-спортивних знань, умінь і навичок.
Отож, обрали назву команди, визначилися з маршрутом, намалювали карту, і вперед! Нас не лякають труднощі і ми готові до нових вражень, емоцій, знайомств, різноманітних пригод.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.