четвер, 29 листопада 2018 р.

Fun-Route досліджує професію Географа

Сьогодні команда "Fun-Route" досліджувала професію географа, шляхом проведення інтерв’ю із вчителем  географії Рахівської школи №1 Вербещук Ольгою Михайлівною


Ось, що в ході інтерв'ю ми дізналися:
1)Основне завдання географії полягає у вивченні законів і закономірностей розміщення та взаємодії компонентів географічного середовища та їхніх поєднань на різних рівнях. Складність об'єкта дослідження і широта предметної області зумовили диференціацію єдиної географії на низку спеціалізованих (галузевих) наукових дисциплін, які утворюють систему географічних наук. У її рамках виділяються природничі (фізико-географічні) та суспільні (соціально-економічні) географічні науки.
2)Географ — фахівець в області географії. Географи досліджують поверхню Землі. Вони працюють на стику природничих і суспільних наук
3)На сьогоднішній день наука географія передбачає близько 55 різних напрямків. Спеціалісти займаються вивченням грунту, змін земної кори, водних ресурсів (океанологи), вулканічної діяльності, міграції населення і т. д.
Розмова виявилася дуже цікавою та пізнавальною,ми дізналися багато нового та зрозуміли шо географія - це не тільки одна з найдревніших наук,а й те що у ній є дуже багато нового та цікавого.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.