вівторок, 20 листопада 2018 р.

Команда «MunkachBand» прокладає туристичний шлях до «Троянди Карпат»




Ми сьогодні проклали туристичний шлях до готельного комплексу розташованого на місці мисливського палацу австрійського графа Шенброна, який за своєю архітектурою нагадав нам його осучаснену копію. "Троянда Карпат" оточена неймовірною природою, яка тішить око в будь-яку пору року: величні гори, вишукані сади та водойми.
Готельно-відпочинковий комплекс «Троянда Карпат» гармонійно поєднав європейський сервіс та цілющий закарпатський клімат і дав підстави називати «Троянду Карпат» ідеальним місцем для повноцінного сімейного та компанійського відпочинку, який наситив нас позитивними емоціями, наповнив життєвою енергією та додав нам творчого натхнення! 
Також ми дослідили професію покоївки, бо вважаємо Мукачево, привабливим містом для туристів, і тут готельний бізнес стає щоразу актуальніший. І одна з найзатребуваніших професій у цьому бізнесі – покоївки. Бо ідеальна чистота та затишок – найважливіший показник престижності закладу. І саме бездоганна робота цих працівників, одна з ознак успішного готелю. А хороша працівниця ніколи не залишиться без роботи. Щоб стати професіоналом, не обов’язково мати освіту. Головне – бажання навчатись та працювати. Немає у цій професії вікових обмежень. Професійно важливі якості цієї професії - акуратність, моторність, витримка, уважність, комунікабельність і чесність.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.