понеділок, 26 листопада 2018 р.

Світ Михайла Жука дитячими очима


Приємно усвідомлювати, що надзвичайно талановитий й знаменитий (але не в нас) уродженець Каховки Михайло Іванович Жук стає відомим  все більшому колу каховчан. Так вже вдало зійшлися зірки – ряд дослідницьких робіт у Малій Академії Наук, створення анімації й фільму, відкриття меморіальної таблички на рідному домі, який дивом зберігся цілим і неушкодженим, вихід монографії й лекція Людмили Соколюк, святкування ювілею…
І ось до осмислення творчості Михайла Жука долучилися вихованці дошкільних навчальних закладів. Саме йому був присвячений цьогорічний фестиваль дитячого малюнку «Барвограй».


Діти малювали ілюстрації до віршів і казок уславленого земляка, цьому передувала значна кропітка робота вихователів, які знайомили з літературною спадщиною митця дошкільнят та їх батьків. Тема фестивалю – «Чарівний світ М.Жука» - з’явилася в методиста з дошкільної освіти Вікторії Коваленко саме після святкування ювілею Михайла Івановича. Матеріали для ознайомлення ДНЗ з творчістю М.І.Жука надані командою «ГУК».



  

 

 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.