суботу, 24 листопада 2018 р.

До нас їдуть геотуристи






















ДО НАС ЇДУТЬ ГЕОТУРИСТИ!
Сподіваємось, що невдовзі ми це будемо стверджувати як доконаний факт! 
Друзі, хочемо з Вами поділитись першими, можливо дещо несподіваними, позитивними результатами нашої спільної роботи в проекті #Профікемп.
На сторінку ПрофіКемп в Messenger надійшов лист від Ирина Ковальчук такого змісту:
🔹«Наші вітання Вам! Вас турбує студентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка навчально-науковий інститут ІНСТИТУТ ГЕОЛОГІЇ. Переглянула Ваше відео Найбільш продуктивна нафтогазова свердловина "Oil City". Загалом постає наступне питання. Якщо ми організовано до Вас завітаємо чи не могли б нам підказати як це краще зробити нам щоб відвідати Ваші місцини та детальніше про них дізнались. Ми дуже Любимо Україну та її безмежні простори! Особливо ті простори які представляють геологічний інтерес».🔹
Як ВАМ таке? 🤔 Бо ми приємно вражені та задоволені водночас, адже робота бориславських школярів з команди #OilCity знайшла свого ТУРИСТА. Відтак, тепер точно знаємо, що рухаємось в правильному напрямку та маємо продовжувати створювати свій унікальний туристичний маршрут.
Дякуємо користувачам соціальної мережі Facebook 😘😘😘за те, що поширюєте наші дописи, бо це завдяки Вам про цікаві місця Борислава та Східниці дізнається дуже-дуже багато людей. Так, за статистичними даними, в період з 26 жовтня 2018 року до сьогодні, відеофільм про Oil City на сторінці Профікемп отримав 5100 переглядів та охопив аудиторію чисельність понад 12700 осіб, 😮інші роботи команди #OilCity також мають пристойні результати. Отож, давайте не зупинятись на досягнутому!
Підтримуйте нас і слідкуйте за нами у Facebook та у блозі ПрофіКемпу 😉 Любимо вас, ваша команда #OilCity #Борислав#ПрофіКемп 😽

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.