вівторок, 6 листопада 2018 р.

Профікемпівці «MunkachBand» милувалися барвами осіннього лісу!




Вихідний день на початку листопада видався дуже теплим і сонячним. Ми командою «MunkachBand» вибралися в туристичну подорож по Мукачівщині та на маївку, щоб відпочити і зарядитися настроєм! 
Рано вранці, коли сонце ледь торкнулося своїми ніжними променями верхівок дерев, що біліють на околицях, та висотних мікрорайонів, ми вирушили подорожувати . Ліс був наповнений ароматами опалого листя, трав, грибів. Вдихати цей запах нам було дуже приємно, здавалося , що ми наповнюємося здоров’ям та енергією. 
Як красиво в осінньому лісі! Дерева та кущі вбралися у різнобарвні шати: золотисто-жовтий, вишнево-червоний, темно-зелений. Серед строкатого листя чітко вирізнялися чисто-чорні або сліпучо-білі стовбури. Кожне дерево мало своє особливе вбрання, свої неповторні відтінки кольорів, та чіпляло своїми верхівками білі баранці хмар, які гралися в хороводі небесного танцю. Бешкетне сонечко то пірнало в їхню збиту пінку, то лукаво визирало, підморгуючи розсипом сонячних «зайчиків».
Ми без перешкод і довгих пошуків знайшли підходящу для пікніка галявину і розвели невелике багаттячко з сухих гілок і шишок. Розмовляючи упівголоса, щоб не потривожити невидимих лісових мешканців, ми затишно розташувалися навколо вогню, який бризкав снопами іскорок, і насолоджувалися красою та спокоєм вихідного дня.
Дорогою додому ми дуже часто озиралися назад, подумки прощаючись з чарівною казкою природи рідного краю!
Ліс, на наш погляд, — це прекрасне місце, де можна оздоровитися, відпочити від шуму і просто весело провести час зі своїми друзями.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.