пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Досліджуємо історію – вивчаємо життя видатних особистостей

Днями стрийська команда «РАЦІО», учасниця Міжрегіонального інноваційного проекту із профорієнтації молоді «ПрофіКемп», відвідала музей генерала-хорунжого УПА Олекси Гасина у с. Конюхів Стрийського району.
Юні краяни уважно слухали цікаву розповідь екскурсовода про буремні роки діяльності української повстанської армії та визначну роль у визвольних змаганнях за незалежність Батьківщини О. Гасина.
Своє життя Олекса присвятив служінню українському народові та запеклій боротьбі за волю рідної землі. Гід детально описала складний життєвий шлях видатного стриянина, зазначивши, що випробування долі не зламали мужнього борця за свободу. До останніх днів він залишився вірним своїм ідеалам, вірив у незалежність, волю та суверенність української держави. Його самовіддана праця на благо країни і досі викликає захоплення та є прикладом для наслідування майбутнім поколінням.
Посадовці Стрийського міськрайонного центру зайнятості, котрі організували виїзний захід для учнівської молоді, переконані, що такі акції не тільки глибоко закарбуються у пам’яті школярів, але й сприятимуть їхньому всесторонньому розвитку.















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.