вівторок, 6 листопада 2018 р.

Профікемпівці «MunkachBahd» проклали туристичний шлях до туристично-оздоровчого комплексу «Belle Royalle»!


Відпочинок в Закарпатті на високому рівні – ця формула лежить в основі розвитку Туристичного оздоровчого комплексу «Belle Royalle» і сьогодні наша команда проклала свій новий туристичний шлях . 

Туристично-оздоровчий комплекс Belle Royalle розташований в одному з наймальовничіших куточків Закарпаття, в селі Лісарня Мукачівського району.Назва села повністю себе виправдовує: з трьох сторін комплекс оточений багатовіковим карпатським лісом, що спускається з крутих гір. Загальна площа території складає близько 4,5 гектара. Її перетинає гірська річка Визниця, а із вікон номерів відкривається чудовий краєвид. Село Лісарня знаходиться поряд зі старовинними містами Мукачево (20 км) та Ужгородом (60 км). Belle Royalle приємно нас вразила та надихнула своїм спокоєм і затишком. Під час відпочинку в Закарпатті в туристично-оздоровчому комплексі Ви завжди знайдете на що подивитися і Вам буде про що розповісти.
Любителям активного відпочинку Belle Royalle пропонує відвідування басейну , прогулянки на велосипедах вздовж річки Визниця, футбол на сучасному полі зі штучним покриттям, волейбол, лижні прогулянки. Лікувально-діагностичний комплекс Бель Рояль оснащений сучасним медичним обладнанням і висококваліфікованим персоналом, що забезпечує ефективність найрізноманітніших оздоровчих і лікувальних процедур.
Гірськолижні спуски розташовані в 50 кілометрах від ТОК Belle Royalle. Найулюбленіші гості, зможуть доторкнутися до справжньої карпатської природи. Адже готель розташований поряд з лісом, де живуть білочки, лисиці, косулі, зайчики. Саме тут всі відпочиваючі зможуть поринути в дивовижний та чарівний світ Закарпаття: світ квітів, ягід, грибів, дерев, запашних ароматів, співу птахів та шуму лісу, який ніде більше не знайдете. Ну і, звичайно, який відпочинок в Закарпатті може бути без закарпатської кухні. В еко-ресторації Ви познайомитесь з національними кулінарними родзинками – баношем, крумплями на шпорі, палачінтами, човлентом та іншими популярними тільки в цій місцевості делікатесами. Так що , щиро запрошуємо!







Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.