вівторок, 20 листопада 2018 р.

«Сакуровий туризм»




Ми, команда «MunkachBand» прокладаємо далі свій туристичний шлях! Хоч трохи дивно, але ми сьогодні хочемо поділитись з Вами світлинами з рожевими квітами сакури, які вкрили кілька гілочок в листопаді. Це дерево сакури квітне кілька разів на рік, цвітіння у холодну пору року дещо скромніше за цвітом, ніж весною та все ж воно є! Саме це дерево сакури вже не раз привертало увагу мукачівців та туристів, адже квітне воно тоді, коли йому заманеться. Воно випускає квіти по кілька разів на рік. Цього року воно вперше заквітло ще 21 березня. Хоча біологи пророкували дереву швидку загибель, воно продовжує радувати містян і туристів. Уперше восени цвіт на дереві помітили ще в 2013 році, саме тоді він був найряснішим. Відтоді сакура зацвітає восени щороку. 
Сакуру вже досить давно вважають візитівкою Закарпаття. Адже лише у нас щовесни зацвітають тисячі сакур раніше, ніж будь-де в Україні. Саме це і приваблює останні роки велику кількість туристів.
Вважається,що найбільше сакур у двох містах – Ужгороді та Мукачеві. Існує навіть щось на кшталт змагань у тому, в якому місті зацвіте перше дерево, вуличка якого міста найбільш убрана у сакуровий цвіт, куди приїде найбільше туристів, тож і ми запрошуємо вас весною побачити цвіт чарівних сакур в нашому місті Мукачево!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.