четвер, 7 лютого 2019 р.

Команда «MunkachBand»: «Вшановуємо подвиги наших воїнів»


У Мукачівському замку "Паланок" наша команда «MunkachBand» відвідала музей Бойової слави, де знаходиться виставка світлин, зроблених військовими 128-ї гірсько-піхотної бригади. Головною метою створення такого музею стало бажання вшанувати пам’ять воїнів загиблих на Сході України та донести відвідувачам реальну картину того, як і чим живуть в умовах війни наші захисники. Фото полеглих Героїв, листи, осколки снарядів, гільзи від патронів, бронежилети, каски, нашивки та багато іншого, що вдалось зібрати спільними зусиллями учасників АТО, волонтерів та небайдужих людей представлені у цьому музеї . Ми також поспілкувались з ініціатором створення музею Бойової слави та експозицій АТО Головою правління ГО «Мистецтво проти війни» Анатолієм Готько.

Ніхто нами не забутий, ніщо не забуте…
Вони були чиїмись синами, батьками, друзями, коханими. Кожен з них про щось мріяв, був чиїмось другом. Можна навіть згадувати дріб’язкові конфлікти, але все це – ніщо в порівнянні з вічністю. Бо вони віддали найдорожче – своє життя. І навряд чи хто-небудь з них думав, що їх життя обірветься так: раптово, далеко від рідного дому. 
Ми задалися питанням : «В чому сенс життя?» Ламаючи голови, і шукаючи відповіді на це запитання, ми зрозуміли в чому сенс життя. Сенс у тому, щоб насолоджуватись цим самим життям, насолоджуватись кожною миттю, кожною дрібничкою, насолоджуватись відчуттями крапель дощу на своєму обличчі, вітром, який забирався за пазуху і там грав твоєю сорочкою, насолоджуватись почуттями, почуттям дружби міцної, щирої, вірної, насолоджуватись спогадами про рідний дім, про перше кохання, про свої життєві поразки і перемоги. Сенс життя в тому, щоб його смакувати, щохвилини, щосекунди, незважаючи ні на що, ні на війну, ні на втрати, ні на поразки….






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.