понеділок, 11 лютого 2019 р.

Команда «MunkachBand» «В гостях у представника відомого бренду Fischer-Mukachevo – виробника лиж»


У селі Синяк на Мукачівщині працює гірськолижний курорт, де можна добре відпочити, покататись на лижах як професіоналам, так і аматорам лижного спорту. Він знаходиться всього за 30 хв їзди від Мукачева. Туди можна дістатись як на легковому автомобілі так і на пасажирському автобусі.
А ми, команда «MunkachBand», хочемо розказати Вам, що в нашій країні лижі виробляє одна єдина фабрика, яка знаходиться в Західній Україні, а саме в Мукачеві. І це - Українсько-австрійське підприємство УАП ТОВ "Фішер-Мукачево" – перший номер в світі з виробництва гірських та бігових лиж, його продукція є своєрідною візитною карткою України. Кожні 10 секунд з конвеєра сходить нова пара. Фабрика задовольняє близько половини світової потреби в бігових лижах: їх тут виготовляють 136 видів у кількості 600 тисяч пар на рік. Підприємство виробляє 40 модифікацій гірських лиж... Щоденно за кордон відправляють фургон або й більше лиж. Лижі тестують немов би студентів, бо без тестування неможливе вдосконалення лижної конструкції, поліпшення ергономічних характеристик. Спочатку лижі випробовують на спеціальному пристрої, на якому вони піддаються різним навантаженням. Для тестування компанія Fischer також запрошує команду з експертів та висококласних спортсменів, які узагальнюють враження. А відгук тестуючого важить багато. На сьогодні, крім гірських і бігових лиж, фабрика робить ще і клюшки для гри в хокей (бренди Fischer і TISA), гірськолижні черевики, деталі з композитних матеріалів для машинобудівної промисловості. Зараз також налагоджують виробництво бігового взуття. Продукція поставляється до 43 країн світу. Крім продукції для бренду Fischer підприємство робить продукцію і під замовлення інших компаній. Зокрема для відомих брендів Scott Usa, Stöckli, Tecno Pro, Hagan, Rossignol, Alpina, Splitkein, Tecno.
А наша команда «MunkachBand» рада запросити до нашого міста в фірмовий магазин FISCHER, де представлена повна лінійка бренду, що включає:
- гірські лижі, кріплення, черевики, палиці FISCHER;
- клюшки для хокею, ковзани FISCHER, TISA;
- бігові лижі FISCHER, TISA, кріплення, черевики і палиці FISCHER;
- гірськолижний і повсякденний одяг FISCHER, Австрія, SWIX (Норвегія);
- мазі, парафіни для змащення лиж, інструмент по догляду за лижами для сервісу і для любителів SWIX, Норвегія. Лише в фірмовому магазині представлена гірськолижна лінійка C-Line, що складається з 4х моделей лиж ВІП-категорії, черевиків та палиць і для представлення якої було придбано спеціальне обладнання - підсвітлена труба, яка дозволяє у повній мірі роздивитися дорогі лижі. Також тільки в цьому фірмовому магазині представлено норвезький бренд SWIX.
Гості та туристи приїжджайте! Буде цікаво всім без винятку!








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.