понеділок, 4 лютого 2019 р.

Команда «MunkachBand» стверджує, що «Всі дороги ведуть через Мукачево» !

Наша команда «MunkachBand» продовжує роботу над дослідженням та презентацією туристично-привабливих родзинок нашого міста з метою заохочення туристів відвідати Мукачево. Українці досить мало подорожують своєю країною, натомість віддають перевагу відпочинку за кордоном, у ближньому зарубіжжі – Білорусії, Польщі, Росії, Угорщині чи відпочинку у Туреччині або Болгарії, а ось дехто з них ні разу не побував у Закарпатті. 

Дослідивши територільне розташування міста Мукачево, ми зрозуміли, що не випадково його називають другою столицею Закарпаття, адже його розташування є зручним з точки зору транспортної доступності. Це дає змогу туристам дістатись до нього з будь-якої точки не лише Закарпаття, а із України і навіть із-за кордону. Через Мукачево проходять такі важливі автотранспортні сполучення як Київ-Чоп, Мукачево-Рогатин, якими Ви можете дістатись до нас, як на власному авто, так і на автобусах місцевого і міжрегіонального значення. Через наше місто прямують поїзди до Ужгорода із Києва, Харкова, Лисичанська, Одеси та інших міст України. Також з Мукачева Ви зможете дістатись і до таких відомих європейських міст як Будапешт та Відень, в найближчому майбутньому планується запуск потягу і до Кошіце. Влада міста Мукачева має в планах запуск авіасполучення міста із іншими містами, що дасть змогу туристам легко і швидко дістатись до туристичних родзинок міста над Латорицею.
Дослідивши транспортну доступність нашого міста, ми можемо впевнено стверджувати, що «всі дороги ведуть через Мукачево». Для тих туристів, які мають в планах візит до Мукачева, хочемо поділитись корисними посиланнями з інтернету, де Ви зможете підібрати зручний для Вас маршрут, засіб та час пересування. Тож радимо Вам скористатись такою можливістю і обов'язково завітати до нас. Бажаємо Вам щасливої дороги і цікавих вражень від нашого міста.


Розклад руху автобусів на кожен день по Закарпатській області та за її межами із ст.Мукачево можна знайти за наступним посиланням:
Розклад руху поїздів на кожен день із ст.Мукачево можна знайти за наступним посиланням:


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.