пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Побувавши у Карпатах - Ви залишите тут своє серце назавжди.....

Fun-Route у "День Св.Валентина" побували
у самісінькому "Серці Карпат". Коване серце у Ясінях – туристична родзинка Рахівщини. Адже, хто хоча б  раз побуває у Карпатах, не залишиться байдужим до них, сюди завжди хочеться повертатися знову та милуватися чудовими краєвидами. Відчувати дух мольфарів та насолоджуватися чистим гірським повітрям.
Символічно у свято всіх закоханих, Fun-Route вирішили відвідали романтичне місце Карпат та рекомендують побачити цю красу і Вам. Пам’ятка  доволі молода, встановлена у 2017 році. Кований знак у формі серця створено тому, що тут умовно зустрічаються три гірські хребти Карпат - Чорногірський з’єднується зі Свидовецьким,
а замикає їх масив Горгани. Разом вони схожі на серце. З оглядового майданчика поруч відкривається краєвид на найвищі вершини України: Говерлу, Петрос та гори Близниці. Та і саме селище Ясіня називають серцем Карпат. Вперше так по-особливому його назвав місцевий гуцул у французькому журналі “Sciences et Voyages” (“Наука та подорожі”) у номері від 1934 року.
Архітектурну цікавинку створено за дизайном місцевого коваля. Коване серце вже давно стало символом Ясіня, та щороку приваблює все більше мандрівників. 


Серце гарно видно і вночі, адже воно добре освітлене. Тому жителів Ясіня та його гостей  завжди зустрічає величезне коване серце.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.