понеділок, 11 лютого 2019 р.

Якщо ви активний велосипедист, то вам до нас


Українське Полісся – край надзвичайно чарівний. А Березнівщина – перлина Українського Полісся. Тут зосереджені найрізноманітніші краєвиди: багато малих річок, заплавних озер, піщаних дюн, боліт, виходи скелястих порід, розсипи кам’яних брил на вододілах, вікові дубрави, березові гаї, золотострунні бори. Все це ви зможете побачити, взявши участь у веломарафоні «Поліська Січ». А ще познайомитися із багатьма чудовими людьми, поспілкуватися та приємно провести час.
Марафон «Поліська Січ» – це щорічний всеукраїнський туристичний велофестиваль, який проходить на свято Трійці.
Табір веломарафону
Захід не є змаганням або гонкою, хоча для кожного учасника це є певним випробуванням на витривалість. Щодня учасникам необхідно здолати відстань більш ніж 100 км. Маршрут марафону прокладено переважно маломоторизованами шляхами таким чином, щоб охопити максимальну кількість цікавих місць, які можна відвідати. Проте, не лякайтеся. Якщо у вас немає досвіду долання великих відстаней, для вас розроблено значно коротші та легші, але не менш цікаві маршрути.
Веломарафон триває 3 дні, другий день проходить по території Березнівського району. Саме тут ви можете побувати на Долині Валунів, познайомитися з дубом-прадідом, будом-дітом та їх сімейкою, поплавати у одному із затоплених кар'єрів, які колись належали Бульбі-Боровцю, отримати "автозагар", покупавшись у річці Бобер або у Князівському водосховищі :)) , побувати у темному ялиновому лісі "Баби Яги" та побачити ще багато-багато цікавого. 
Віковічний дуб у с.Вітковичі
Надслучанська Швейцарія
Долина Валунів (Вілля-Видринський вододіл)
Приїзджайте до нас.Ми завжді раді гостям!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.