пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Любимо любити життя

В даному дописі особливо виразно звучить  мотив ностальгії. Так склалося, що проект Профікемп посприяв не тільки туристичній привабливості Рахівщини але і й сформував нове бачення світу учасників команди. Ми всі стали однією дружньою, потужною рушійною силою, яка рухається вперед з метою перемоги. Можливо звучить пафосно? Але це не так, насправді ідеться про речі, які змінили життя кожного учасника команди, ну і звісно ж самих кураторів. Протягом проекту ми змінювалися з кожним новим днем, ми прагнули якомога більше розкрити красу нашого краю, а поряд з тим хтось дорослішав, а хтось поринав у дитинство... Ми всі різні, а тепер такі однакові. 


"Ми дуже вдячні кураторам, батькам та службі зайнятості, за те, що вони дали нам можливість взяти участь у Профікемпі, за те, що підтримували та вірили у нас. Ніхто з учасників не хоче закінчення проекту, адже ми всі стали наче однією родиною і пообіцяли собі, що після проекту ми обов'язково будемо всі разом збиратися, ходити в гори, грати в різні спортивні ігри та просто весело проводити час".
Вікторія

"Ну що, ось і 7 місяців роботи позаду...
Навіть не віриться що залишилося зовсім трішки і наша цікава подорож під назвою "Профікемп" закінчиться😔Здається наче вчора ми їхали представляти нашу команду на вікриття міжрегіонального інновіційного проекту з профорієнтації, а через 2 місяці знову зустрінемось із нашими суперниками в Мукачеві на закритті обласного етапу. За весь цей час я з моєю командою "Fun-Route" змогла відвідати кожний куток нашого мальовничого містечка. Протягом проекту ми мали змогу познайомитися з цікавими професіями Рахівщини, побувати на найвищій точці України - горі Говерлі, а також на таких горах як: Близниці, Піп-Іван, Шоймул. Дякуючи нашим кураторам, ми змогли подолати всі перепони, які траплялися на нашому нелегкому шляху. Передивляючись фото,  я дійсно розумію шо ці люди змогли зробити моє життя набагато яскравішим,різноманітним і трішки шаленим.Саме на цих фотографіях ми вийшли такі щирі та безтурботні😂 Люблю вас мій "Fun-Route"❤❤❤❤ 

 Анастасія



Також і я приєднуюся  до цих слів, написаних вище. Ми вам всі вдячні, адже хто як не ви допомогли пізнати наш рідний край. Наші куратори приділяли нам дуже багато часу, за це вам окреме спасибі.  Дійсно цей проект неймовірна річ, саме завдяки йому ми всі стали однією родиною. Я хочу подякувати  всім, тому що ви дали мені змогу збагатити свої знання та отримати задоволення від різних екскурсій, 2018 рік став дійсно вражаючий та яскравий!

Валерія

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.