Ми, команда «MunkachBand», хочемо повідомити Вам про «Тиждень угорських страв». Основна мета такої акції – захищати гастрономічну культуру угорської громади і використати це для розвитку культури. Організаторами цієї акції є Закарпатська угорська туристична рада, яка намагається зберегти та популяризувати угорську кухню та традиційні страви. Акція буде тривати з 28 лютого і до 3 березня. Гості та туристи Закарпаття мають унікальну можливість, переконатись, що угорська кухня - це одна із багатьох родзинок Закарпаття, це такий скарб, який варто спільно оберігати і зберегти, тим самим збагачуючи туристичний потенціал нашого регіону.
Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції, будуть знижки до 25 відсотків. Новинкою цього року буде те, що до акції долучаться цукерні, власники винних підвалів та сільських садиб, та інші учасники туристичного бізнесу, які пропонують свої послуги в рамках сільського туризму! До цієї акції приєднались ресторани міста Мукачево, бо як відомо, в нашому місті проживають представники угорські громади. Головними стравами будуть голяшка по-угорськи, запечена шия із запеченою цибулею. Хто любить м’ясо їм дуже сподобається. Тиждень угорських страв -це гарна можливість для гостей та туристів нашого міста провести час, аби краще пізнати Україну - від краю до краю, щоб гості могли відчути Мукачево на смак та смачно поїсти. А від себе додамо тільки – смачного Вам на тижні знайомства із закарпатською кухнею! Приїздіть та смакуйте!
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.