вівторок, 26 лютого 2019 р.

Вшановуємо пам'ять видатного земляка.


        8 жовтня 2015 року в нашому селищі відбулася визначна подія - на місці, де стояла хата та де народився і жив видатний український драматург ХХ століття Микола Гурович Куліш відкрито пам’ятний знак. Для урочистого відкриття пам’ятника були запрошені почесні гості – член Національної спілки письменників України, лауреат Національної премії України імені Т.Г.Шевченка, поет, художник, наш земляк Анатолій Кичинський; поет, голова Херсонської обласної організації НСПУ Василь Завгороднюк; поет-земляк, член Національної спілки журналістів та член Національної спілки письменників України Валерій Кулик та представники місцевої влади. 




       Ми пишаємося тим, що на нашій землі народився письменник світового значення. Члени чаплинської команди часто бувають на цьому місці, не забувають свого земляка.





         Нещодавно члени команди «Тавричата» взяли участь у постановці уривку з п’єси Миколи Куліша «97», приуроченого Дню памяті жертв голодомору та політичних репресій. Цей уривок ви можете переглянути за посиланням  https://youtu.be/kWVRslDE1A0
     

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.