понеділок, 4 лютого 2019 р.

Робоча зустріч Fun-Route з головою міста Рахів

Минулої п’ятниці Рахівська міська рада та  мер міста Віктор Медвідь  приймали  учасників команди Fun-Route з метою обговорення спільних дій щодо участі у Міжрегіональному інноваційному проекті з профорієнтації учнівської молоді «ПрофіКемп».

В зустрічі брали участь учасники команди Fun-Route, куратори: з боку районної бібліотеки – бібліотекар Інтернет центру –Наталія Юришинець, від галузі освіти – вчитель географії Рахівської ЗОШ ІІІ ст. №2 Антон Візавер, від служби зайнятості – начальник відділу активної підтримки Рахівської районної філії Закарпатського ОЦЗ Наталія Волошин.


Працівники апарату Рахівської міської ради також приймали участь у обговоренні важливих питань, а саме секретар ради та виконкому Дмитро Брехлічук  та головний спеціаліст з міжнародних зв’язків міської ради Вікторія Губко.


Метою зустрічі, насамперед, було ознайомлення профікемпівців з основними засадами самоврядування та функціями міської ради. Молоді люди дізналися, що рада – представницький орган місцевого самоврядування, що представляє відповідну територіальну громаду та здійснює від її імені та в її інтересах функції і повноваження місцевого самоврядування, визначені Конституцією України, Законом «Про місцеве самоврядування в Україні» та іншими законами.


Віктор Васильович надав коротку інформацію про діяльність Рахівської міської ради протягом останніх років, поділився планами на майбутнє. В свою чергу, фанрутівці ознайомили голову міста з проробленою роботою команди з початку її створення. Розкрили питання стосовно соціального опитування, яке учасники провели через соціальні мережі та виявили, що більшість мешканців міста прагнуть окультурити місто шляхом відкриття кінотеатру, катка, аквапарку, літнього парку відпочинку і т.і.


В ході зустрічі також обговорено майбутні спільні дії у продовженні роботи в рамках проекту з метою здобуття перемоги на підсумковому конкурсі команд. В результаті зустрічі мер міста та фахівці міської ради надали практичні рекомендації профікемпівцям у створенні екскурсії містом та розробці туристичного маршруту по району з включенням природних та рекреаційних родзинок, які є унікальними в нашому регіоні.

Проект «Профікемп» сприяє успішному розвитку туристичної індустрії унікального району Закарпаття – Рахівщини – та відновленню престижу робітничих професій, які задіяні у даній сфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.