неділя, 24 лютого 2019 р.

Гуцульська кухня - секрети місцевих жителів. Традиції і сучасність

Повага до батьків, звичаї, обряди, велика кількість вірувань   збереглися на Рахівщині й досі.  Fun-Route доводить це власним прикладом. Сімейний недільний обід - це традиція, яка передається з покоління в покоління. За такою традиційною трапезою, всі члени родини відчувають спорідненість і близкість.

Щонеділі, майже у всіх родинах готують автентичні  гуцульські страви. Сьогодні, у родині Каті готували кулешу та мачинку. Секрети приготування гуцульської кулеші передаються з давніх-давен. Саме тут, її готують не просто як кашу, а мають свої секретні  ммагічні інгредієнти. А найголовніше - це згуртованість всіх членів родини та поєднання любові до рідного краю, відтворення у сучасному житті етнічних традицій та духовної культури предків. Так як, сідають за обідній стіл після приходу із церкви.


Берегти пам'ять про своє етнічне минуле та продовження життя традицій - це одне з пріоритетів сучасних гуцулів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.