Повага до батьків, звичаї, обряди, велика кількість вірувань збереглися на Рахівщині й досі. Fun-Route доводить це власним прикладом. Сімейний недільний обід - це традиція, яка передається з покоління в покоління. За такою традиційною трапезою, всі члени родини відчувають спорідненість і близкість.
Щонеділі, майже у всіх родинах готують автентичні гуцульські страви. Сьогодні, у родині Каті готували кулешу та мачинку. Секрети приготування гуцульської кулеші передаються з давніх-давен. Саме тут, її готують не просто як кашу, а мають свої секретні ммагічні інгредієнти. А найголовніше - це згуртованість всіх членів родини та поєднання любові до рідного краю, відтворення у сучасному житті етнічних традицій та духовної культури предків. Так як, сідають за обідній стіл після приходу із церкви.
Берегти пам'ять про своє етнічне минуле та продовження життя традицій - це одне з пріоритетів сучасних гуцулів.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.