З давніх давен українці славилися своєю гостинністю та щедрістю. За слов'янськими віруваннями кожен, хто приходив у хату, ставав під охорону родинного бога, а тому гостей заборонялося кривдити. Не минула ця особливість і Полісся, а від так і Березнівщину. Однак, регіональні особливості проявилися не лише у вишивці, особливостях ведення господарства та обрядах, але й у тих стравах, які зпокон віку тут готуються.
Тож команда "Барви Случа" хоче дещо розповісти вам про традиційну для нашої місцевості кухню. По селах ще й досі збереглася традиція готувати "солов'ї", гречаний кисіль, мацик.
А хто краще розповість про приготування смачних страв, як не сама господиня. Тож знайомтесь: Людмила Бондар із с.Маринин та її смачні галушки та кльоцки.
Тож, гостей Березнівщина щиро вітає не лише краєвидами, цікавим історичним, геологічним минулим, але й смачними стравами.
Тож команда "Барви Случа" хоче дещо розповісти вам про традиційну для нашої місцевості кухню. По селах ще й досі збереглася традиція готувати "солов'ї", гречаний кисіль, мацик.
А хто краще розповість про приготування смачних страв, як не сама господиня. Тож знайомтесь: Людмила Бондар із с.Маринин та її смачні галушки та кльоцки.
Тож, гостей Березнівщина щиро вітає не лише краєвидами, цікавим історичним, геологічним минулим, але й смачними стравами.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.