понеділок, 18 лютого 2019 р.

Перспективи розвитку Чаплинського району.


      В приміщенні РДА відбулася зустріч членів команди «Тавричата» з представниками влади. Дітей гостинно зустрічала начальник апарату Чаплинської райдержадміністрації Наталія Василівна Білоущенко. Вона познайомила дітей із структурою Чаплинського району,  у складі якого на сьогодні існують 4 громади; розповіла про функції та завдання адміністрації, як виконавчого органу. Також Наталія Василівна провела екскурсію й познайомила профіквестівців з усіма відділами адміністрації, які активно сьогодні працюють. На завершення начальник апарату побажала дітям думати, аналізувати, бути ініціативними, жити життям району.









         А потім Тавричата зустрілися з начальником відділу економічного розвитку, торгівлі і туризму Сергієм Леонідовичем Малюком, який розповів про основні інноваційні проекти, що діють у районі. Це – будівництво двох вітроелектростанцій на території нашого селища – спільного проекту з шведською компанією та перспективний проект «Соляна дорога», який поєднає найцікавіші туристичні об’єкти нашого району.




      Ця зустріч допомогла учасникам інноваційного проекту остаточно визначитися з туристичним маршрутом по Чаплинському району.   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.