середу, 20 лютого 2019 р.

Пожежник - професія відважних

Напевно, не існує більш небезпечної, відповідальної та важливішої професії, ніж професія пожежник. Це фах для сильних і відважних людей, які не лише через професійний обов'язок, але і за покликом серця завжди готові прийти на допомогу, ризикуючи власним життям.

Цю професію обіймають непрості люди, люди з великою силою волі, люди, які здатні пожертвувати своїм життям, заради життя ближніх, які незважаючи ні на що готові кинутися на допомогу,які вміють  співчувати, відчувати біль і співпереживати людям, які опинилися у вогні. Тому, наша команда  «Барви Случа» зацікавилася професією пожежника і виявила бажання зустрітися з представниками цієї професії  та дізнатися про неї більше.
Під час зустрічи  нас ознайомили з пунктом зв’язку частини, куди потрапляють всі повідомлення про пожежі та інші надзвичайні ситуації. 
Далі рятувальники продемонстрували технічне оснащення пожежно-рятувального автомобіля, яке необхідне для подолання надзвичайних ситуації чи пожеж. Ми побачили, як саме в аварійно-рятувальних роботах застосовується спеціальний інструмент, мали змогу ознайомитися з тонкощами професії пожежника, змогли особисто побачити та приміряти захисне спорядження пожежних-рятувальників. 
Цікаво і захопливо пожежники розповіли про свою професію. Переконали нас про те, що  справа, яку вони виконують є дуже важливою, оскільки вони рятують від пожеж  будівлі, поля, ліси та людські життя. Працівники пожежного управління розповіли, що кожен їх працівник є мужнім і сміливим, а також завжди готовий  рятувати людей.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.