Кремзлики — картопляні млинці, основний інгредієнт - терта картопля. Кремзлики можна замовити у будь-якому ресторанному комплексі Рахівщини, але для активних і працьовитих - можна приготувати самотужки.
Отож, інші інгредієнти додаються згідно з рецептом, що передається з покоління в покоління. Такими інгредієнтами є: ріпчаста цибуля, борошно, часник, яйця, сіль.
Приготування кремзликів, звичайно, починається з тертя почищеної картоплі. Вона може тертися як на дрібній, так і на грубій тертці, що впливає на смак та колір страви. З тертої картоплі зливається зайва рідина, потім треться і додається цибуля та сире яйце, сіль, перець, часник. Маса доводиться борошном до щільності густої сметани і смажиться на олії або смальці.
У кремзлик можна класти начинку: сир із сирим яйцем або січене м'ясо (варене або сире), у піст — підсмажені на олії з цибулею гриби або просто підсмажену цибулю.
До столу кремзлики подаються зі сметаною, ряжанкою, сиром, шкварками.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.