неділю, 30 вересня 2018 р.

Протягом дня, Fun-Route здолали 15 кілометрів

Сьогодні профікемпівці провели туристично-краєзнавчий маршрут, що виходить на вершину гори Шоймул, звідки відкриваються неповторні краєвиди Карпатських гір. Гора знаходиться на території Біосферного заповідника. Тут і справді дуже цікаво, красиво та унікально.  На вершині Шоймула відкриваються чудові панорами міста Рахова і села Костилівки. Ми побували на висоті 1100 м.н.р.м.




З-під вершини Шоймула можна побачити  краєвиди Карпатських гір вкриті полями та лісами, найвищі гірські хребти та вершини, безмежне синє небо, до якого, немов можна доторкнутися витягнувши руку.































З північних схилів гори Шоймула видно значну частину карпатських гір. Крім того, дуже чудово видно Свидовецький масив з своїми відрогами, частину Чорногірського масиву, Рахівські гори. Звідси чудово видно найвищу вершину Українських Карпат — це гору Говерлу, яка розміщена на Чорногірському масиві. Верхівка якої була вкрита снігом, але це було з самого ранку, на після обіду сніг на вершинах розтанув. Сонечко, ще зігріває нас своїм теплом.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.