понеділок, 17 вересня 2018 р.

Медовий вибір. Професія пасічника


Профікемпівці завітали до дегустаційної лавки «Медовий дім», де дослідили професію «пасічника». Власники медового бізнесу запросили дітей відчути смак Закарпатського меду і розповіли про професію.
Професія «пасічника» - це найздоровіша професія і не тому що здоров’я, дає мед, а тому, що коли відкриваєш вулик, то вже лікуєшся, дихаєш парами нектару, прополісу. Професія пасічника - це на все життя. Робота у пасічника починається з ранньої весни і до зими. Це складна, відповідальна і висококваліфікована праця. Бджільництво є джерелом смачних і цілющих продуктів харчування. Україна прославила себе, як провідна європейська, медова країна. 
Профікемпівці почули розповідь, як працюють бджоли, куди складають нектар, скільки живуть, дізналися про продукти бджільництва та на мить стали бджолярами, взявши до рук інструменти, натуральну косметику та продукти бджільництва!
Зацікавившись цією професією, профікемпівці вирішили прокласти свій туристичний маршрут до «Медового дому».
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.