понеділок, 17 вересня 2018 р.

Про професію "Біолог"

І так, продовжуючи екскурсію Карпатським біосферним заповідником, Ельвіра Ангер, провідний фахівець відділу екологічної освітньо-виховної роботи ознайомлювала учасників команди Fun-Route зі специфікою роботи Заповідника. 
Науковий підрозділ Заповідника складається з відділу науково-дослідної роботи та чотирьох лабораторій. 


Отже, ВІДДІЛ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ є координуючою й організуючою ланкою у системі проведення наукових досліджень та впровадження ідей сталого розвитку. Організовує виконання теми "Літопис природи" та інших наукових тем, відповідає за організацію співпраці з провідними вітчизняними та закордонними науковими установами, бере активну участь у розробці та реалізації національних та міжнародних наукових проектів з питань природоохоронної справи, збереження біорізноманіття, сталого розвитку, дослідження екологічних процесів тощо. Розробляє та впроваджує геоінформаційні системи для КБЗ та Карпатського регіону.




Професія "Біолог"

Біолог — це професія людей, які досліджують біологію, науку про живі організми. Період створення професії невідомий, оскільки біологію люди досліджують упродовж всього свого існування.

З детальним описом професії "Біолог" ви можете ознайомитися на блозі команди за посиланням: https://rakhiv-funroute.blogspot.com/  у блоці "Професії, які ми дослідили" "Людина-природа"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.