пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Літо в барвах #Профікемп від Марти Мількович

Я провела незвичайне та дуже цікаве літо.
Багато людей вже чули про нашу команду "Oil City", яка бере участь в проекті ПрофіКемп. І та ж кількість людей задається питанням: "Що ж таке "ПрофіКемп"? ПрофіКемп — міжрегіональний інноваційний проект з профорієнтації учнівсьої молоді. Проект стартував 23 травня цього року в с. Тухля, де зібралися команди з Миколаївського, Сколівського, Стрийського, Золочівського районів та зі Львова і Борислава. 6 команд, які досліджують свій край. 6 команд, між якими в певній мірі йде конкуренція. Кожна команда обрала свою назву і одразу ж після повернення додому взялася за роботу. 

Мета проекту — поглиблене вивчення школярами рідного краю, його унікальних природних та культурно-історичних пам'яток; сприяння вихованню в учнівської молоді патріотизму, бажання працювати на благо своєї Вітчизни; популяризація серед учнівської молоді актуальних на ринку праці України професій туристично-рекреаційного спрямування; сприяння ефективній зайнятості молоді, успішній побудові майбутньої професійної кар'єри.


Ми з нашою командою "Oil City" відвідали багато місць, дізнались багато нового та цікавого, відкрили для себе те, чого ніколи не бачили. Скільки листків було списано, скільки метрів пройдено, скільки нервів витрачено. Але це лише початок, тому ми не здаємось, а йдемо вперед.




Переді мною відкрились нові можливості. Моя мрія — стати журналістом, і, завдяки проекту, я маю можливість втілити свою мрію в реальність. Я зі своїм колегою та однокласником Юрієм Даниляком вже дебютували на радіо. 


Також ми з учасниками мали змогу взяти інтерв'ю в Степана Гіги, Анатолія Паламаренка, Василя Кузана, Квітослави та Ігоря Мельника. 

Окрім цього, ми часто приймаємо участь в міських заходах. Звісно, через те, що ми десятикласники, в нас дуже багато часу займає навчання. Та все ж таки, ми не відстаємо і надалі активно працюємо над своїми проектами.

Хочемо подякувати за підтримку працівникам Бориславської міської філії Львівського обласного центру зайнятості, зокрема директору Цибенко Галині, кураторам Пазяк Ірині та Чистогорській Ользі, директору нашої школи Попівняк Марії та нашим вчителям, керівнику Центральної бібліотечної системи Наталії Бараняк, а також нашим спонсорам: Ігорю Михацю, Роману Яворському, Віталію Мицаку, Світлані Бедрій та Михайлу Турчину, а також бориславському радіо "Слово".

Слідкуйте за нами та підтримуйте нас в соціальній мережі Facebook та в блозі проекту ПрофіКемп за посиланням: proficamp.blogspot.com
Любимо вас, ваша команда "Oil City"!


2 коментарі:

  1. Молодці! Добре працювали влітку! Надіюсь, що гарним також був і відпочинок в рамках проекту. Впевнена, що знання, які ВИ, як учасники команди, отримали цього літа стануть в нагоді, втому числі і під час вибору майбутньої професії! У нас ще багато роботи!

    ВідповістиВидалити
  2. Молодці! Добре працювали влітку! Надіюсь, що і відпочинок в рамках проекту також всім сподобався! Впевнена, що отримані знання всім обов'язково стануть в нагоді, в тому числі під час вибору майбутньої професії

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.