понеділок, 17 вересня 2018 р.

Команда « ЛюбоSvit» на Святі польоту літаків, дронів, ракет та повітряних зміїв!


       Блакитне небо, свобода простір, вільний  польот  та швидкість… Саме такі відчуття пройняли   членів  олешківської профікемпівської команди
« ЛюбоSvit»  на святі у с. Підлісне за Олешками.
      15 вересня там відбулося шоу  повітряних видів спорту,  на яке запросили усіх бажаючих СТК «СічКарт» (директор  С. П. Молодецький) за підтримки Управління молоді та спорту та БА «МИ – ХЕРСОНЦІ».
                                 


                               
      Це незабутнє, яскраве  свято  польоту літаків, дронів, ракет та повітряних зміїв  лише маленька частка активностей, які можна було відвідати усім охочим .
     І хоча, зранку накрапав дощик, він не злякав справжніх любителів драйвового відпочинку.
     Свято зустрічало учасників на кожному кроці: різноманітні майстер-класи, виступи з Айкідо, йога. Бажаючі вчилися складати парашути та розставляти намети… Розваги та  активний відпочинок!  Та й для особистого розвитку не зайве було дізнатися багато цікавого та корисного.

    До того ж, члени команди познайомилися з цікавою людиною, директором СТК «СічКарт» Сергієм Молодецьким. Він розповів профікемпівцям про свої плани - будівництво сучасного картодрому СТК «СічКарт». Основна мета будівництва картодрому у складі спортивно-технічного Центру – створення умов для проведення тренувань, змагань з технічних видів спорту та розвитку технічних навичок у молоді, виховування мужності, відповідальності та патріотизму у підростаючого покоління. Показати світу спорту та туризму, що місто Олешки може стати центром спортивного та туристичного розвитку.  Цей проект може забезпечити ще й створення нових 150-х робочих місць.

   Сподобалася «любосвітівцям» і сувенірна продукція, яку запропонували гостям свята працівники розважального комплексу   "Зелені  хутори Таврії" та виставка робіт вихованців Олешківської станції юних техніків з аеромоделювання (керівник  Сирота Ю. М.).
     Хвилі позитиву отримали усі учасники свята.

                                             Команді шоу сподобалося!

                           https://www.youtube.com/watch?v=imPkBAHf3ag
     

Тож,  до зустрічі у 2019 році!








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.