Перші згадки про сир зустрічаються ще в Старому завіті, де розповідається що ще царя Давида зустрічали сиром.
На фестивалі «Варишське пиво» профікемпівці мали нагоду дізнатися з перших вуст про професію «Сировара» та секрети сироваріння.
Учасник фестивалю, який займається сімейним бізнесом розповів дітям про сироваріння та провів їм дегустацію сирів. Професія сировара вимагає клопіткої праці та постійного навчання всієї команди. Сировар повинен знати основні властивості молока, сиру, технологію виробництва і ще дуже багато всього.
Сировар розповів, що коли розпочинали справу, то вимкнули страх, очі боялися, а руки робили. Сироваріння - це перспективна гілка бізнесу, до цього йшлося роками і свій шлях обирали свідомо, опановуючи цю справу самотужки. Сировар розповів, що «маємо сироварний котел, сир робимо з коров’ячого та козячого молока. Наша місія – робити найкращі сири, щоб ними пишалися і смакували, а головне в цій справі – чесність перед собою і клієнтами!»
Профікемпівці подякували за цікаву розповідь, яка вийшла душевна і пізнавальна!
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.