неділю, 23 вересня 2018 р.

Як «Profiліц» у похід ходили!!!


Поблизу Нової Каховки можна відпочити не лише на березі річки, а й у сосняку. Це і корисно і цікаво. Жителям міст такі відпочинки особливо потрібні.

 «Profiліц»  пересвідчились, що туристичні походи – чудовий вид відпочинку і фізичного загартовування організму. Вони розширюють можливості спілкування один з одним, дарують невичерпне джерело незабутніх вражень, де на кожному кроці чекає щось нове, невідоме раніше.



Особливий «післясмак» відпочинку залишають  посиденьки біля вогнища.




Отож, рецепт «Осіннього походу по новокаховськи»: Активні, креативні, хлопці і дівчата+ смаколики Херсощини  + веселий настрій!!!




Вживати гаряченьким;))


До речі,  Новокаховське лісництво державного підприємства «Каховське лісове господарство» – мабуть, чи не єдине лісництво України, яке веде лісове господарство в межах населених пунктів. Загальна площа земель  лісництва складає 1196,3 га, з яких 784,3 га покриті лісом. Більш як 90% лісу оточено житловими кварталами міст Нова Каховка, Каховка, прилеглих сіл, дачних кооперативів або промисловими забудовами.

«Profiліц»  турбується про довкілля, тому нагадуємо просте правило перебування на природі: «Бери  тільки фотознімки, залишай тільки сліди, вбивай тільки час»




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.