Фестиваль - це завжди весело, яскраво!
І ось увагу профікемпівців привернув неповторний, пряничний аромат. Скільки тут було пряників! І великі і малі, це так майстрині представляли свої вироби. І наша команда скористалася нагодою дізнатися більше про професію «кондитера».
Професія кондитера досить складна, вона потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей від робітника, але багатьох знань та вмінь. А ще багато різноманітних операцій: фільтрацію, вимірювання, виготовлення тіста, випікання, прикрашання.
Майстриня наголосило дітям, що тим, хто хоче стати майстром-кондитером треба мати здібності художника-дизайнера, бути активною, добросовісною, позитивною людиною. Бо від настрою кондитера залежить, яким буде виріб.
На ринку праці цінують професію кондитера, роботодавці швидко забирають їх після навчання до себе на роботу.
І ось увагу профікемпівців привернув неповторний, пряничний аромат. Скільки тут було пряників! І великі і малі, це так майстрині представляли свої вироби. І наша команда скористалася нагодою дізнатися більше про професію «кондитера».
Професія кондитера досить складна, вона потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей від робітника, але багатьох знань та вмінь. А ще багато різноманітних операцій: фільтрацію, вимірювання, виготовлення тіста, випікання, прикрашання.
Майстриня наголосило дітям, що тим, хто хоче стати майстром-кондитером треба мати здібності художника-дизайнера, бути активною, добросовісною, позитивною людиною. Бо від настрою кондитера залежить, яким буде виріб.
На ринку праці цінують професію кондитера, роботодавці швидко забирають їх після навчання до себе на роботу.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.