Профікемпівці «MunkachBand» мали змогу на Фестивалі «Варишське пиво» долучитись до дослідження нової та цікавої професії «равликовода». Підприємець, який займається вирощуванням равликів розповів дітям, що вирощування равликів вимагає ручної праці. Сьогодні ринок равликів починає розвиватись. Це екзотичний продукт – делікатес. Равликів подають в ресторанах Закарпаття, цінність равликового м’яса є беззаперечною, м'ясо є цінним та корисним, в ньому міститься багато білків, магнію, кальцію, міді, цинку і йоду. Равлики виробляють велику кількість слизу в склад якої входять колаген, гліколева кислота, вітаміни, натуральні антибіотики, еластин та алантоїн. Ця суміш ідеально підходить для лікування шкірних хвороб. Розведення малюсків не вимагає великих капіталовкладень. Технологія вирощування равликів проста і екологічно чиста. Все це на сьогодні відкриває нові перспективи для підприємців у цій сфері!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.