вівторок, 31 липня 2018 р.

Пейнтбол – гра для кожного


Питання сезону для «ГУК»а – «Чим здивувати й розважити каховчан і потенціальних гостей міста?» не дає розслабитися протягом усього літа! Де ж ми ще не були? Що ми ще не робили?... А в пейнтбол ми ще не грали! А це ж – одна з найпопулярніших розваг жителів нашого міста (й не тільки!). Треба про все дізнатися якомога детальніше!
І в черговий раз «ГУК» вирушає в путь! Знову – в наші улюблені Сосни, і знову – з круасанами від #french_bakery_kakhovka! (Традиції – це круто!)

 


Пейнтбол - захоплююча спортивна гра. Вона приваблює своєю видовищністю, можливістю виплеснути негативні емоції і знайти позитивні, надати своєму тілу реальний шанс отримати задоволення від активного руху. Грати можна удвох або цілими командами, число гравців не обмежена.

 

Ідейний натхненник, організатор, інструктор і тренер Павло Зозулюк зайнятий з черговою групою. Інструктаж в пейнтболі надзвичайно важливий для збереження здоров'я, тож відволікатися не можна. Але «ГУК»у на допомогу прийшов Сергій, фанат пейнтбольного руху й добровільний помічник Павла. Ми дуже плідно й приємно поспілкувалися!

 

Грати Сергійко почав не дуже давно, всього три тижні тому, але надзвичайно захопився грою, тому заглиблюється у всі її тонкощі й залюбки інформує зацікавлених.
Пейнтбол має спільні риси із страйкболом, але має й багато відмінностей (вага зброї, амуніція, кулі тощо).
Гравець у пейнтбол має бути спритним, кмітливим, обережним, витривалим, хитрим… Йому потрібна хороша реакція, щоб під час ухилитися від пострілу противника. Кмітливість, щоб знайти більш зручну позицію. Швидкість прийняття рішень, стріляти або сховатися, знайти більш надійне укриття. Уміння діяти в команді, коли один з гравців відволікає, а інший діє. 

  

Саме ці якості й розвиває гра. Це - гарна фізична підготовка, а також розвиток самостійності.
Одна з найбільш пам’ятних для Сергія ігор – коли змішана команда складалася з дітей і батьків, і від попадань кульки з фарбою його врятував щасливий випадок у вигляді раптового падіння.
Сергій неодноразово нагадував нам про те, що маску під час гри в жодному разі знімати не можна! Це – найнебезпечніше, найгрубіше порушення техніки безпеки під час гри!
Краще грати на відкритій місцевості, аніж у приміщенні, це подовжує термін гри, є більше варіантів для схову, можна застосувати більш різноманітні тактики. Окрім лісу, це можуть бути руїни будівель або недобудови.
Одна з ключових питань: чому грати в пейнтбол слід їхати саме в Каховку! Тому, що це – єдине місце в Херсонській області, де за невеликі кошти ви отримаєте не тільки форму, зброю й кульки, а й якомога докладніший інструктаж на кожному етапі гри, постійний професійний супровід інструктора, тобто значний багаж знань і неоціненний досвід!

«Це пейнтбол, дитинко!» 
(Федя, майбутній гравець, який прийшов з ГУКом 
і дуже уважно вислухав усі настанови Сергія)

 

«Ви помітите, як буде змінюватися команда на кожному етапі гри» 
(Павло Зозулюк, інструктор)



Пейнтбол. Каховський район. Варто приїхати!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.