вівторок, 31 липня 2018 р.

ЕКООСВІТЯНИ СПІЛЬНО З КОМАНДОЮ «UNICORN» СПОСТЕРІГАЛИ ЗА ЛУСКОКРИЛИМИ

NATIONAL MOTH WEEK проводиться у всьому світі протягом останнього тижня липня (у 2018 році – у період з 21 по 29 липня). Він присвячений красі, життєвим циклам та місцям проживання метеликів. 27 липня працівники відділу еколого- освітньої роботи спільно Золочівською командою «UNICORN» (в рамках роботи Міжрегіонального інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді) вирушили у мандрівку ботанічною пам’яткою природи місцевого значення «Сасівська», що на Золочівщині з метою спостереження за лускокрилими (метеликами).
National Moth Week надає всім унікальну можливість стати вченим-аматором і зібрати наукові дані про метеликів. Через партнерські зв'язки з основними онлайн-сховищами біологічних даних (в Україні найпоширеніший http://ukrbin.com/) учасники National Moth Week, надавши дані своїх спостережень, можуть допомогти оновити карту поширення метеликів та надати необхідну інформацію про біорізноманіття метеликів навколо земної кулі.
Метелики – одні з найяскравіших представників фауни. Ці тендітні створіння є важливим елементом природних екосистем та дуже чутливі до чинників навколишнього середовища. У ході заходу учасники ближче познайомились із світом метеликів: дізнались особливості їх біології та екології, навчились впізнавати розповсюджені види у природі.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.