вівторок, 3 липня 2018 р.

«ПрофіГід» зі Сколе поглиблює знання з історії рідного краю


Сколівська команда «ПрофіГід» учора радо стрічала на рідних теренах гостей зі Львова: Ірину Буряк, представника Львівського обласного центру зайнятості, та Василя Ганіткевича, засновника ГО «Ангелик».

Разом з дорослими наставниками школярі побували на одному із обєктів свого туристичного маршруту палаці барона Гределя. Під час екскурсії юні дослідники дізналися багато цікавого про унікальність споруди, її історичну цінність, життя та побут братів Гределів, їхні захоплення, уподобання тощо.
Мандруючи заповідною місцевістю, старшокласники ознайомилися з рідкісними деревами, що ростуть поблизу палацу, адже багато з них занесені до Червоної книги України.
Користуючись нагодою, члени команди не тільки уважно вислухали всі поради та рекомендації, які любязно надав Василь Ганіткевич, а й продемонстрували свої вміння в якості гідів.
Гурт «ПрофіГід» висловлює щирі подячні слова всім, хто долучився до збирання матеріалів для дослідження. А це – Ігор Чудійович, місцевий краєзнавець, Оксана Борис, завідувач Сколівської дитячої бібліотеки, Наталія Ткачик, вчитель історії Сколівської ЗОШ І-ІІІ ст. І, звичайно, низький уклін за допомогу та підтримку Іванні Тимоцко, директору Сколівської районної філії Львівського ОЦЗ, та очолюваному нею колективу, усім, хто разом з нами безмежно любить українські Карпати, їхні мальовничі краєвиди, височенні гори, зелені полонини, стрімкі потоки та пянкий запах хвої.

Щодня команда «ПрофіГід» відточує вміння та навички, поглиблює знання з історії рідного краю, аби в майбутньому гідно представити свій туристичний доробок на конкурсі, що відбудеться в рамках інноваційного Міжрегіонального проекту профорієнтаційного спрямування «ПрофіКемп».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.