вівторок, 24 липня 2018 р.

Екскурсія до конюшні

Ви шукаєте нових можливостей для самовираження чи самопізнання? Вам бракує нових відчуттів або Ви шукаєте нове хобі? Дбаєте про своє здоров’я та шукаєте можливостей зміцнити його? 

 



Кінний спорт набуває все більше і більше прихильників, а верхова їзда стає одним з найпопулярніших і найпрестижніших видів відпочинку. Верхова їзда на конях – специфічний вид активного відпочинку, яким можуть займатись люди будь-якого віку. Є багато бажаючих долучитися до цього заняття, але не знають з чого почати.
У Каховці є місце, в якому можна отримати необхідні навички верхової їзди та просто насолодитись красою величних тварин. При цьому є досвідчений інструктор, який допоможе легко порозумітись з конями та знайти себе у цьому виді відпочинку.


 



З метою складання туристичної карти Каховського району 17 липня 2018 року в рамках профорієнтаційного проекту для учнівської молоді «Профікемп» була організована та проведена навчально-пізнавальна екскурсія для учнів Каховської гімназії - учасників проекту, в приватному кінному клубу, який розташований у с. Малокаховка. В екскурсії взяли участь заступник начальника відділу активної підтримки Дашкевич А.В., завідувач бібліотеки Каховської гімназії Стрельчук С.І., вчитель української мови та літератури Кириченко О.В., Світлана Трубнікова, працівник кінного клубу,яка виступила в ролі екскурсовода і дуже цікаво розповіла про особливості догляду за цими дивовижними тваринами, красивими та сильними, спілкування з якими дозволяє відчути єдність з природою, гармонію в душі, радість та незабутні відчуття.





Учні Каховської гімназії, розуміючи важливість у розвитку світогляду отриманої під час екскурсії інформації, її пізнавальну корисність, відзначили, що проведений захід був дуже цікавим та допоможе їм в підготовці презентаційної програми для участі у фіналі профорієнтаційного проекту «Профікемп».



А.В.Дашкевич

Кінний двір. Каховський район. Варто приїхати! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.