понеділок, 23 липня 2018 р.

Генічеська команда "ПрофіFirst" запрошує до Сафарі-парку


Нещодавно генічеська команда "ПрофіFirst" розповідала про вивчення таких цікавих туристичних об’єктів як бджололікарня і Солені озера Сиваша. Сьогодні ми продовжуємо досліджувати Арабатську стрілку на предмет цікавинок для туристів. Локація, на якій ми зупинилась, розважить і дорослих і дітей. Генічеська команда «Профіfirst» у сафарі-парку!








«Сафарі-парк» на Арабатській стрілці було відкрито у 2010 році неподалік від гарячого джерела в с. Щасливцево. Відвідувачі парку можуть на власні очі побачити медведів, вовків, лис, верблюдів, мавп, лам, поні, єнотів, чорнобурок, дикобразів, білок, страусів, пеліканів і навіть дуже рідкісних чорногривих берберських левів. 






Парк позиціонує себе як контактний, що передбачає не тільки споглядання за тваринами, але й безпосередній контакт з ними: при бажанні ви можете погладити або погодувати тварину.



11 липня поточного року власник Сафарі-парку Олексій Гетта разом із левеням Давидом були присутні на знімальному майданчику в Києві: левеня бере участь у зйомці кліпу Нетті Барзилай, переможниці Євробачення 2018 року, яка представляла на конкурсі Ізраїль.


Ми у свою чергу запрошуємо гостей нашого краю відвідати «Сафарі-парк». Вам гарантовано хороший відпочинок і чудовий настрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.