четвер, 19 липня 2018 р.

Досліджуючи край, вивчаємо народні промисли, ремесла та традиції

    У рамках участі у Міжрегіональному інноваційному проекті з профорієнтації ПрофіКемп команда «Раціо» продовжує активно вивчати принади рідної землі. І хоч за вікном екватор літніх канікул, краєзнавча робота стрийського гурту – у розпалі. 
    Щоби юні профікемпівці виконали основні завдання проекту та розробили цікавий екскурсійно-туристичний маршрут, посадовці Стрийського міськрайонного центру зайнятості поінформували про їхній почин соціальних партнерів, у тому числі й громадські організації, а також організували зустріч молоді з деякими з них. Для прикладу, 17 липня 2018 року хлопці та дівчата з «Раціо» завітали до благочинної організації «Фонд громад «Рідня», де поспілкувалися з координатором проектів цієї установи Святославом Сурмою, директором місцевого туристично-інформаційного центру Олександром Сікорою та керівником Агенції регіонального розвитку «Перспектива Стрийщини» Юрієм Комарницьким. 
Фото Львівський обласний центр зайнятості.
   Розпочинаючи захід, директор центру зайнятості Романа Вишньовська ознайомила соціальних партнерів з метою та завданнями Міжрегіонального інноваційного проекту, зазначивши, що у ньому, окрім шести команд із Львівської області, беруть участь шкільні колективи Херсонщини, Закарпаття та Рівненщини.
   У ході перемовин старшокласники отримали фахові та предметні консультації щодо визначення туристично-привабливих об’єктів, специфіки народних промислів і ремесел, а також відродження національних традицій. 
   Озброєні свіжими знаннями, школярі відразу склали план подальшої роботи на тиждень, бо ж невдовзі  вони ділитимуться своїми напрацюваннями з наставниками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.