пʼятницю, 6 липня 2018 р.

Так! Підтримую молодь!



Такими словами зустрів профікемпівську команду з Борислава «Oil City»  директор підприємства «Боровик» Михайло Турчин. 
Історія, яку він повідав школярам, захопила сатршокласників із самого початку: від легенди про появу печеричок на світ – до сучасних технологій її вирощування. Керівник цього господарства знає про цей корисний харчовий продукт буквально все, адже очолює одне з провідних підприємств в регіоні з вирощування, переробки та зберігання грибів. Учасників проекту неабияк вразило сучасне обладнання на підприємстві, безпечні умови праці та ідеальна чистота.

Вдячна аудиторія, хочемо Вам сказати, ця підліткова дітвора: усе для них нове, цікаве, тому й не дивно, що мандрівка грибним царством супроводжувалася десятками запитань, зачудованими поглядами, міркуваннями про ризики та переваги ведення власного бізнесу тощо. 
До слова, служба зайнятості далеко не вперше організовує  професіографічні екскурсії на цьому підприємстві, залучаючи до них представників для різних категорій населення. Розуміння керівництвом фірми важливості ведення профорієнтаційної роботи серед школярів розцінюємо як турботу про плекання нової зміни та надзвичайно відповідальне ставлення до збереження кадрового потенціалу міста, а відтак і підвищення рівня зайнятості.

Бажаємо колективу ПП «Боровик» та його очільнику подальшого розвитку та процвітання! Вважаємо за честь мати такого соціального партнера, який підтримує звязки з молоддю, всіляко їй сприяє, у тому числі й фінансово.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.