понеділок, 30 липня 2018 р.

«Тримбульки» у Палаці Потоцьких


Наші «Тримбульки»  відвідали презентацію книги відомого львівського письменника-белетриста - Богдана Коломійчука, що відбулась у рамках фестивалю LvivMozArt, за участі Мар’яни Савки – головного редактора і співзасновниці «Видавництва Старого Лева» та Оксани Линів – автора передмови до видання, українського диригента,  арт-директора та співзвсновниці фестивалю Lviv MozArt.
Учні прослухали захоплюючу історію з  життя Франца Ксавера Моцарта, що стала оновою для нового  роману  письменника «Моцарт із Лемберга». Дізнались про тісний зв’язок головного персонажа із Львовом , тодішнім Лембергом, і Зальцбургом, історію його нерозділеного кохання,  життєву драму складних стосунків із матір»ю.  Довідались про його успадкований талант, що так і не приніс йому слави, адже усе життя він перебував у тіні батька - Вольфганга Амадея Моцарта.
Чудовим доповненням до презентації було музичне наповнення у виконанні Віктора Андрійченка(скрипка) і Ірини Зарицької(фортепіано).
Все це  справило неабияке враження на наших «Тримбульок». Хто знає, можливо, і серед них є майбутні письменники чи музиканти музиканти…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.