пʼятницю, 27 липня 2018 р.

Зелений туризм на Білозерщині.

Садиба сільського зеленого туризму
«РИБАЛЬСЬКИЙ СТАН»

Серед живописних пейзажів казкової природи Дніпровських плавнів, в самому пониззі річки Дніпро розташована садиба «Рибальський стан».
Це - комфортабельний і затишний сімейний відпочинок на Дніпрі, азартна рибалка на річці, а також можливість одержати максимум задоволення від проведеного часу в найживописнішому місці України.
«Стан» - місце, де подорожні зупинялися для відпочинку, тимчасового перебування на місці стоянки (словник Даля). Садиба «Рибальський стан» - учасник добровільної категоризації у сфері сільського зеленого туризму «Українська гостинна садиба». Гостинні господарі – члени херсонського відділення Союзу сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні. Садиба – учасник екологічної сертифікації «Зелена Садиба». Це означає, що садиба знаходиться в екологічно чистому місці, на безпечній відстані від джерел забруднення навколишнього середовища. Господарі підвищують привабливість рідного краю, сприяють популяризації Херсона, як екологічно чистого регіону і зацікавлені в збереженні флори і фауни Дніпровських плавнів.
Туристи оцінять всю привабливість садиби в Дніпровських плавнях, де крім рибалки існує іще один з напрямів розвитку “birdwatching” – спостереження за птахами в дикій природі, а саме в Дніпровських плавнях, де можна побачити велику кількість птахів в усі пори року (чапля біла, сіра, чорна; різновиди качок, безліч перелітних птахів і інших видів).
Дружинський Павло Валерійович
Білозерський район, с. Велетенське

База-садиба сільського зеленого туризму «Білі зорі»

Ми запрошуємо Вас на базу-садибу сільського зеленого туризму «Білі зорі» у село Новотягинка Білозерського району Херсонської області.
База-садиба розташована на високому березі Дніпра-Славутича. Навкруги сосновий бір з грибами, все це омивається протоками, лиманами, єриками з очеретом, унікальними Нижньодніпровськими плавнями і лікувальними озерами. А за цією зеленою сторінкою - Олешківська пустеля. Це на рідкість мальовничий куточок, де Вас чекають цілий рік.
Всього 35 км від Херсона - і Ви на лоні природи, в оточенні фантастичних пейзажів, в полоні найтонших ароматів, обіймів ласкавого сонця і дзвінкої тиші.
У радіусі 100 км від бази-садиби перлини гідні захоплення: храм Святої Рівноапостольної княгині Ольги, Свято-Грігорієвський Бізюков монастир, Біосферний Заповідник Асканія-Нова, «Легендарна тачанка», ласкаве узбережжя Чорного та Азовського морів. А до залишків турецької фортеці Тягинь, яка з 1912 р. стала екскурсійним об'єктом, рукою подати.
Століттями створювалася історія краю, легенди, національні звичаї і традиції.
«Білі зорі» - це свіже повітря та екологічно чисті овочі та фрукти, наповнені енергією таврійського сонця. Господарі садиби подарують Вам свою привітність і затишок. База-садиба «Білі зорі» займає гідне місце серед об'єктів зеленого туризму в Херсонській області!
Дніпро і чудова природа допоможуть вам забути про ваші повсякденні турботи!
Моховиков  Сергій Олександрович
Білозерський район, с. Новотягинка,вул. Придніпровська, 51

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.