пʼятницю, 6 липня 2018 р.

Подорож Поліським трамваєм


Є на Рівненщині багато чарівних  куточків. І один  з  них   Зарічненщина   перлина  у  скарбниці  матінки-природи. Земля,  на  якій  шумлять  прадавні  ліси,  виблискують  дзеркальними  плесами  озера, манять до  себе  непрохідні  болота,  край  з  неповторною історією і красою.





Але славиться цей  край  ще  одним  дивом вузькоколійкою  та  «Поліським  трамваєм»    «кукушкою».
Молодіжна команда, учасниця інноваційного Міжрегіонального проекту «ПрофіКемп»,  досліджуючи  та відкриваючи для себе неповторні  куточки   Полісся, пропонує Вам здійснити  цікаву мандрівку найдовшою  в Європі (106 км) діючою  вузькоколійкою.






















Туристичний  маршрут  «Подорож    Поліським  трамваєм»  дасть  можливість потрапити  у край  легенд, де  поруч  з  сучасними  людськими  благами   існує незаймана  поліська  природа.































Але найцікавіше чекає туристів попереду  -  ви потрапите в гідрологічний  заказник «Острівський».


























Він  включає в себе три мальовничі озера: «Велике», «Середнє» та «Хоромне» з приозерними лісами та  болотами. 
Ходять легенди, що ці  озера зв’язані між собою підземними руслами переходами.  Вода в них м`яка, прозора, збагачена гліцерином.

Шукайте на карті поліську глибинку! У вас є шанс зануритися в неповторні краєвиди, приправлені поліською гостинністю та помножені на враження від кожної  почутої  історії, проїхатися «кукушкою».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.