середу, 18 липня 2018 р.

Команда "ПрофіFirst" досліджує Солені озера Сиваша


Генічеська команда «ПрофіFirst» продовжує досліджувати Арабатську стрілку на предмет привабливих місць для туриста. Цього разу в рамках міжобласного інноваційного проекту «ПрофіКемп» ми обрали для вивчення солені Сиваські озера. Сиваш – це не тільки акумулятор солі (солоність води сягає 260 ‰. За енциклопедичними даними загальні запаси солей тут становлять понад 200 млн. т.), в його рапі міститься майже вся таблиця Менделеєва, включаючи магній, бром, калій тощо.



Купання в такій воді корисне при радикуліті, остеохондрозі, ревматизмі, артриті та інших захворюваннях. Солена йодована вода Сиваша є надзвичайно корисною для профілактики та лікування захворювань щитовидної залози.





Крім того туристу тут запропонують лікувальні грязі, що посилюють кровообіг, знімають набряк, покращують обмін речовин, повертають суглобам рухливість та еластичність.
Всі ці лікувальні властивості озер, поєднані із степовим сонцем, йодованим повітрям Сиваша і Азовського моря, у комплексі дбають про здоров’я тих, хто присвятив свій час відпочинку на Арабатці.



Запрошуємо до нашого краю на лікування, оздоровлення і заради гарного відпочинку!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.