четвер, 5 липня 2018 р.

А «Тримбульки» мандрують містом Лева


Львівська команда «Тримбульки», учасниця інноваційного Міжрегіонального проекту профорієнтаційного спрямування «ПрофіКемп», що реалізовується у Херсонській, Закарпатській, Львівській і Рівненській областях, днями відпрацьовувала маршрути для подальшої презентації свого туристичного проекту.
Посильну допомогу у пошуку розмаїтих «родзинок» рідного міста надала їм гід-екскурсовод І. Кандя. До слова, Ірина Василівна – колишня безробітна Львівського міського центру зайнятості, котра скористалася як консультаційною, так і фінансовою допомогою фахівців служби зайнятості для започаткування власної справи. З того часу вона успішно працює у туристичній сфері. А дізнавшись про цікаву молодіжну програму, спрямовану на пізнання отчого краю, вона любязно погодилася поділитися зі школярами своїми знаннями. Разом з досвідченим екскурсоводом учнівський гурт відвідав Львівський літературно-меморіальний музей Івана Франка, де ознайомився з предметами побуту Каменяра, надихнувся творчою атмосферою письменника.

Мандруючи древнім містом Лева, неможливо не відвідати Оперний театр, легендарну площу Ринок, сфотографуватися біля постаментів Тарасу Шевченку, королю Данилу Галицькому або ж біля інших визначних місць та історичних памяток.
З величезною увагою старшокласники слухали розповідь Ірини Канді, з якої довідалися багато цікавого про історію славетного Львова, будинки в яких проживали видатні особистості України та світу. Така інформація для команди була дуже цінною, оскільки стосувалася тематики обраного туристичного маршруту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.